• Gratis verzending vanaf €50
  • Geschenk bij elke bestelling

Winter Sale - Tot 50% Korting!

IS LIVE NU

Dark VENICE

Zorg dat elke beweging telt

Dark VENICE

De ultieme trainingscollectie Dark Venice is gelanceerd! Innovatieve high-performance kledingstukken zullen jou en je paard in staat stellen om elke pas maximaal te beleven. Ontdek nu de nieuwe collectie.

LIVE NU!

Dark ArCUS

Matt harnacke x Equestrian Stockholm

Dark Arcus

BY MATT HARNACKE

Van het eerste ademende 3D Air Mesh zadeldekje en peesbeschermers tot het anatomische gevlochten leren halster; elk stuk in deze collectie getuigt van stijl en comfort.

Een schitterende terugkeer

Northern Light & Polar Night

Een schitterende terugkeer

Stap binnen in een wereld van eindeloze luxe en stijl met onze prachtige nieuwe Glimmer collecties, Northern Light & Polar Night. Ervaar de magische schoonheid van het noorderlicht en ontdek de spectaculaire blauwe tinten van een poolnacht.

Feestdagmagie

NEW MAROON

Magische momenten

Een prachtige combinatie van diep bordeauxrood en schitterende gouden accenten, die de sfeer van het feestseizoen omarmt en de warmte en betovering van Kerstmis weerspiegelt. New Maroon is een prachtig cadeautje; maak deze feestdagen memorabel met de perfecte kerstcollectie.

WINTER SALE

Ontdek fantastische deals tijdens de op elegante collecties zoals Sycamore Green en Champagne, samen met nog meer exclusieve items in de uitverkoop. Koop hier zadeldek setjes met bijpassende ruiterkleding.

Voor Altijd Klassiekers

Jullie vroegen ernaar, en we hebben geluisterd! We zijn verheugd om de terugkeer aan te kondigen van enkele van jullie voor altijd klassiekers, waaronder Monaco Blue, Dark Sky, Lavender, Steel Blue, Pistachio White, Ice Blue en Forest Green.

ONZE Teamrijder

EDWINA

TOPS-ALEXANDER

Equestrian Stockholm is een trotse partner
van deze meervoudig Olympische atleet

Onze meest populaire

Exclusieve uitrusting voor ruiters en paarden

Onlangs bekeken

WORD LID VAN DE CLUB

Voer uw e-mailadres in om op de hoogte te worden gehouden van nieuwkomers, exclusieve aanbiedingen en ontvang 10% korting op uw eerste bestelling.

ES Stories

Samen delen we verhalen

RIDE FOR WOMEN

Onze missie is om het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten en hun kansen op succes te versterken, waardoor elke vrouw het gevoel krijgt dat niets onmogelijk is via het initiatief #RideForWomen.

RIDE AGAINST CANCER

Jaarlijks lijden bijna achtduizend vrouwen aan borstkanker, alleen in Zweden. Equestrian Stockholm heeft sinds het begin een samenwerking met Ride Against Cancer en voor ons is het een gegeven om hun ongelooflijke inspanningen te ondersteunen.

RIDE FOR NATURE

De hashtag #Ridefornature symboliseert één van onze missies en is gebaseerd op de gedachte dat paarden en de natuur hand in hand gaan. Onze collecties en onze waarden zijn gebaseerd op onze passie voor paarden en de prachtige kleuren, vormen en verschijnselen die je in de natuur tegenkomt.